🌟Magjia e festave zbriti edhe ne  Elbasan!  Si te gjithe qytetet e tjera dhe ne Elbasan jane ndezur dritat e festave.
Bashkia Elbasan sjell aromen e festave nepermjet nje albumi fotogalerie. Nga Bashkia e qytetit i urohet  festa tĂ« gĂ«zuara  te gjith qytetareveđŸ’„dhe le tĂ« jetĂ« 2018 njĂ« vit mĂ« i mirĂ« e mĂ« i lumtur pĂ«r tĂ« gjithĂ«â˜€ïž
đŸ’„â„ïžđŸ’„GËZUAR

/E.Xh/ElbasaniNewsđŸ’„â„ïžđŸ’„