600 fotoreporterët e agjencisë së lajmeve Reuters, fituan çmimin ‘Pulitzer’, për fotografitë e lajmit të fundit.

 

Ekipi i fotoreporterëve të Reuters, ka fiksuar imazhet e ngjarjeve më të rëndësishme të vitit dhe historive njerëzore më interesante.

Më poshtë janë 50 fotot më të vlerësuara, të shkrepura nga ekipi prej 600 fotoreporterësh, i Reuters-it.