Korça është zgjuar ditën e sotme e veshur nga akulli dhe temperatura të ulëta. Prezenca e akullit në rrugë ka bërë që 19 persona të përfundojnë në spital për shkak të dëmtimeve pas rrëshqitjes.

Një nga personat do të transportohet drejt Tiranës për shkak të thyerjes që ka pësuar nga rënia.

Rastet e tjera po marrin trajtim në Korçë.