Ylli i Hollywood Angelina Jolie e bëri tapeti e kuq një çështje familjare të shtunën dhe jo vetëm.

Zahara dhe Shiloh Jolie-Pitt shoqëruan nënën e tyre në Annie Awards 2018 në Los Angeles.

Jolie mesa duket nuk i ndan vajzat asnjë sekond nga vetja. Në çdo vend aktorja e famshme shihet nën praninë e 11 vjeçares Shiloh dhe 13 vjeçares Zahara.

Ato dukeshin mahnitëse në prani të njëra-tjetrës.