“Shpifjet, që më pas frymëzojnë dhunën dhe molotovët, janë fundi i asaj çfarë ka mbetur nga PD-ja”, ka deklaruar sot kryetari i grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla, pas gjyqit të fituar për shpifje ndaj Jamarbër Malltezit, shefit të Departamentit të Mjedisit në PD.

Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla deklaroi sot se të gjitha fonde që burojnë nga gjyqet me Bashën, Berishën dhe dhëndrin e tij, do të shkojnë për investime në kopshte dhe çerdhe.

“Fondi për Edukimin, përmes të cilit do investojmë në kopshte dhe çerdhe, me të ardhurat që burojnë nga gjyqet me Lerishët, lulëzimat dhe artistat e PD u shtua sot me një “kontribut” të vlefshëm nga dhëndri i Sali Berishës prej 3000 Euro. Berishët u vetëdorëzuan para Gjykatës italiane, duke vetëpranuar fajin dhe turpin e vet në një betejë juridike, ku isha i bindur për fitoren”, shprehet ai.

Siç kam dhënë fjalën, shton Balla duke vijuar se “e gjithë kjo shumë do të shkojë për një institucion parashkollor në Librazhd. Në ditët në vijim ky çek do t’i kalojë fëmijëve të komunitetit të nderuar rom në Librazhd. Vazhdoni të bëheni për turp në sytë e njerëzve, sepse ne kemi gjetur tashmë instrumentin si ta bëjmë të dobishëm Lulin, Saliun dhe artistët e PD”.