Ministri i Bujqësisë Bledi Çuçi, ka dhënë njoftimin e rëndësishëm për të gjithë fermerët e blektorët, duke deklaruar se puna e tyre do të vijojë, pasi nuk mund të ndërpritet zinxhiri i prodhimit dhe furnizimit.

Ndërkaq, Çuçi ka theksuar se nuk do të ketë mungesë në tregje për sa i përket ushqimeve apo produkteve të tjera.

NEWSBOMB