Foto nga Arnel BEGA
Foto nga Arnel BEGA

Reshjet e deborës gjatë këtyre orëve të fundit I kanë dhënë një pamje jo të zakonshme qytetit të Elbasanit. I mbuluar nga veli I bardhe ,Elbasani ofroi sot një pamje magjepsësë dhe të bukur.

Për me shumë shihni fotot.

Foto nga Arnel BEGA
Foto nga Arnel BEGA
Foto nga Arnel BEGA
Foto nga Arnel BEGA
Foto nga Arnel BEGA

Foto nga Arnel BEGA

Foto nga Arnel BEGA
Foto nga Arnel BEGA