Elbasani në fokus

ARTI I PORTIERIT, ELBASANI RUAN TRADITEN (VIDEO)

https://youtu.be/sjGlthVmLp8

“GËZUAR 2020” ,ELBASANASIT PREFEROJNË SHTËPINË

https://youtu.be/BKYs7Jie42c

Elbasan/SHKOLLA “ALI AGJAH” GATI TË PRESË NXËNËSIT(Video)

 Viti shkollor 2018-2019 është një vit i rëndësishëm për shkollën “Ali Agjah” në Elbasan. Kjo jo vetëm për faktin se është një shkollë që...

VIRUSI I HIV /AIDS, 1135 MBARTËS NE SHQIPERI, 65 NE ELBASAN...

https://youtu.be/UDBgUoyZguE

Elbasani, nga “ Skampis” deri në ditët e sotme ( Foto)

I njohur dikur me emrin Skampis qyteti në ‘kërthizë’ të Shqipërisë, që sot njihet me emrin Elbasan, është ndër zonat më të hershme që...

Elbasan/BULLIZMI TEK FËMIJËT NË RRITJE (Video)

Fenomeni shqetësues i kohëve moderne Bullizmi si fenomen shoqëror po bëhet gjithnjë e më shqetësues, jo vetëm për fëmijët, por dhe për prindërit për komunitetin,...

SEMUNDJET E VESHKAVE, SI TE KUJDESEMI? (VIDEO)

https://youtu.be/ohkcpNJb16E

ELBASANI NDEZ DRITAT E FESTAVE (VIDEO)

https://youtu.be/qYoMxJRBApc

“TRËNDAFILI I BARDHE” NGA ELIA ZAHARIA ZOGU

https://youtu.be/HT9uyaIOfqU

Elbasan/ Muzeu Etnografik, aty ku shpaloset kultura dhe tradita e një...

Në qendër të qytetit të Elbasanit, shumë pranë Rrapit të Bezistanit, ndodhet një shtëpi karakteristike, e cila në vitin 1986 u kthye në Muze...

MË TË PËLQYERAT

I doli Policisë nga banesa me dy armë zjarri në brez, fundoset i riu...

Policia ka prangosur autorin e dyshuar të vjedhjes me armë të xhiros ditore të një lokali dje në Krujë, ndërkohë që ka shpallur në...

Dalin shifrat/ Tiranasit më të rinjtë e vendit, ja qarku që ka popullsinë më...

Tirana është qarku ku është përqendruar pjesa më e madhe e popullsisë së vendit dhe njëkohësisht më e reja. Të dhënat e publikuara nga INSTAT...

Efektet mahnitëse të preshit – Preshi, ja gjithë sëmundjet që kuron

Preshi kultivohet kryesisht në Azinë e Vogël, ku ka dhe origjinën e vet, si dhe në Shtetet e Pellgut të Mesdheut. Preshi i freskët...