Elbasani në fokus

Gjianari, jo vetem resurse turistike (video)

Gjinari është një ndër pikat turistike më të frekuentuara të Bashkisë Elbasan. Veç bukurive të rralla dhe vlerave të shumta turistike që kjo zonë ka...

Ndërtohet një tjetër kënd lojrash në Elbasan

Elbasanit i është shtuar edhe një kënd tjetër lojrash për fëmijë. Bëhët fjalë për lagjen “5Maji” e konsideruar si lagjia më e madhe...

NDIHMA JURIDIKE FALAS (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=6Tmo2_WtdAg

Elbasan/Miratohet Plani i Veprimit të Këshillit të Sigurisë 2018-2020

Këshilli Vendor për Siguri Publike në Bashkinë e Elbasanit, në mbledhjen e tij të radhës, ka miratuar Planin e Veprimit 2018-2020. Plani i Veprimit...

Elbasan/Miratohet draft raporti për Vlerësimin e Gjendjes Ekzistuese, Shërbimi dhe Infrastruktura...

Këshilli Bashkiak i Elbasanit, në mbledhjen e tij të radhës, miratoi draft raportin për Vlerësimin e Gjendjes Ekzistuese, Shërbimi dhe Infrastruktura e Ujitjes dhe...
Kadastra, 500 dosje të përfunduara çdo muaj

ÇËSHTJET E PRONËSISË, PROBLEMET DHE LEHTËSITË (VIDEO)

Çështjet e të drejtave të pronësisë vazhdojnë të konsiderohen sot një shqetësim madhor lidhur me zhvillimin e përgjithshën të ekonomisë shqiptare. Tregu i pasurive...

PRAG FESTASH,FILLOJNË LUHATJET E ÇMIMEVE (VIDEO)

https://youtu.be/Dfi1aWhm68U

SPITALI I RI I URGJENCES NE ELBASAN (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=3UHO6mCLz6Q

JETA E VËSHTIRË E KOMUNITETIT ROM NË ELBASAN(VIDEO)

https://youtu.be/tqp7mwCKURk

MË TË PËLQYERAT

Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore drejt rehabilitimit të plotë, Manastirliu: Procedurat e regjistrimit...

ATSH/ Të gjitha autorizimet për importin dhe eksportin e barnave mjekësore do të lëshohen online brenda vitit 2020. Deklarata u bë nga Ministrja e...

Të ardhurat në Tatime në rënie, DPT tregon procedurat për rimbursimin e TVSH-së dhe...

Qeveria nuk ka arritur të mbledhë të ardhurat e parashikuara nga taksa mbi vlerën e shtuar. Në një dalje publike për mediat, Drejtoresha e...

Hetimi i koncesioneve nga SPAK, ja skandalet e Spitalit Amerikan me koncesionin e hemodializës,...

Hetimi i koncesioneve në shëndetësi nga ana e Prokurorisë së Posaçme pritet të sjellë tërmet në radhët e funksionarëve dhe ish-funksionarëve të Ministrisë së...