Elbasani në fokus

Asnjë postim për tu shfaqur

MË TË PËLQYERAT

Amnisti për 164 të dënuar/ Gjonaj në Komisionin e Sigurisë: Qëndrim strikt lidhur me...

ATSH-A. Fortuzi/- 164 të dënuar do të përfitojnë nga ligji për “Për dhënie amnistie”, të propozuar nga qeveria dhe që ka nisur të diskutohet...

Dhimbjet akute, ja si të përzgjidhni trajtimin e saktë

Ndjesia e dhimbjes është tepër e fortë dhe kërkon çlirim të menjëhershëm. Në shumë raste, ky çlirim gjendet në kutinë e shpejtë ku ruhen...

A duhen konsumuar organet e brendshme të kafshëve që na pëlqejnë aq shumë? Ja...

Mishi i organeve nganjëherë quhet "super ushqime" sepse ato janë burime të dendura të vitaminave dhe ushqyesve, përfshirë: -Vitamina B -Hekur -Fosfor -Bakër -Magnez -Vitaminë A -Vitamina D -Vitamina E -Vitaminë K Në të...