Java sapo ka nisur, por cfarë kanë parashikuar yjet për 12 shenjat e zodiakut? Cila do të jetë shenja më e favorizuar dhe për kë, punët nuk do të shkojnë si duhet. Lexoni horoskopin e përgatitur për “BalkanWeb” nga astrologu i njohur Jorgo Pulla. Parashikimet javore 17/06/19 – 23/06/19.

DASHI
Të përgjithshmet:Java fillon me Hënën e Plotë, e cila zhvillohet më 17/6 në boshtin Binjakët-Shigjetari dhe sjell në dritë gjithçka që lidhet me marrëdhëniet shoqërore, edukimin dhe njerëzit e mjedisit tuaj.Intuita juaj do të rritet dhe do të jetë e lehtë për të menaxhuar disa nga çështjet që mund të lindin , mjafton ti dëgjoni.Kudjes pasi do të jetë e lehtë për të bërë sikur nuk dëgjoni dhe eventualisht të bëni lëvizje dhe gabime të gabuara edhe nëse e dini paraprakisht.Më 18/6, bashkë me Marsin dhe Merkurin në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit mund të sjellin konflikte dhe tensione në mjedisin familjar dhe profesional.Më 22/6, hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres tregon se në periudhën e ardhshme do t’ju shqetësoj kryesisht për çdo gjë që lidhet me shtëpinë tuaj dhe njerëzit tuaj.
Parashikimet në dashuri:Këtë javë, çështjet tuaja sentimentale mund të lënë detyrimet profesionale që dalin, prandaj përpiquni të kaloni kohë cilësore me partnerin tuaj, veçanërisht nëse kjo kohë është shumë e kufizuar.Prej 22/6, ku Dielli do hyjë në shenjën e Gaforres, do të keni mundësi të kaloni shumë më tepër momente nëse jeni beqar ose keni gjetur bashkëshortin tuaj.Në fakt, nëse jeni tashmë në një marrëdhënie dhe po mendoni të ndryshoni shtëpinë ose të bashkëjetoni, një periudhë fillon t’ju japë zgjidhje për këtë.
Parashikimet profesionale:Hëna e Plotë që zhvillohet më 17/6 në boshtin Binjakët-Shigjetari ju fton të jeni të kujdesshëm pasi është e mundur nga kokëfortësia për të bërë një zgjedhje të cilën e dini që nuk do t’ju dalë për mirë.Më 18/6, duhet të jeni të kujdesshëm, sepse është një ditë SOS për çështjet e biznesit për shkak të takimeve të Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimin e tyre ndaj Plutonit.Sigurohuni që të mbani pretendimet dhe sjelljen e mirë profesionale pasi do të jetë e lehtë për të dalë nga rruga që të tjerët do t’ju japin.

DEMI
Të përgjithshmet:Hëna e plotë që zhvillohet më 17/6 në aksin Binjakët-Shigjetari këtë javë krijon mendime intensive dhe ndoshta shqetësime rreth çështjeve tuaja financiare.Ju mund të ndjeni se keni nevojë të gjeni burime të tjera dhe të rrisni të ardhurat tuaja ose të jeni në një gjendje shqetësuese të vazhdueshme për shkak të mendimeve tuaja.Mundohuni të shihni gjërat më sferike, pasi është mënyra e vetme për t’i bërë ato më mirë.Më 18/6, Marsi dhe Merkuri në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit tregojnë se polemika mund të lindë në një grup njerëzish që do takoheni. Më 22/6 Dielli hyn në shenjën e Gaforres dhe nis një periudhë shumë të mirë për marrëdhëniet me publikun.
Parashikimet në dashuri: Hëna e plotë që ndodh në boshtin Binjakët-Shigjetari më 17/6 do t’ju bëjë të përqendroheni në interesin tuaj ku ndiheni të sigurt emocional. Nëse jeni beqar do të kërkoni diçka të qëndrueshme, por shikoni pasi është e mundur që dëshirat tuaja nuk përputhen me të dhënat që janë. Më 22/6, hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres do t’ju ndihmojë të bëni njohje të reja përmes njerëzve në mjedisin tuaj. Nëse e keni gjetur tashmë partnerin tuaj kjo do të krijojë një periudhë ideale për marrëdhënie me publikun dhe kontaktet me njerëzit!
Parashikimet profesionale:Angazhimet profesionale mund t’ju bëjnë që të ndiheni mjaft të lodhur këtë javë jo sepse do të jetë më shumë se zakonisht, por sepse do të keni kohë të kaloni kohë për të parë miqtë tuaj ose për t’u marrë në aktivitetet që dëshironi.Bashkë Marsi dhe Merkuri në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit mund të krijojnë frustrime me rastin e një çështjeje profesionale.Mundohuni ta menaxhoni atë me qetësi, pasi do të jetë e lehtë të prishni situatën.

BINJAKËT
Të përgjithshmet:Prej fillimit të javës, mund të ndjeni një luhatje e çuditshme dhe ka mundësi që njerëzit dhe situatat të preken papritur nga ju, duke krijuar një klimë të çuditshme në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Hëna e plotë që ndodh në aksin tuaj (Binjakët-Shigjetari) në 17/6 ka një pjesë të përgjegjësisë, pasi ajo do të krijojë përshtypje të gabuara në marrëdhëniet dhe partneritetet që mund të krijojnë probleme që do t’ju bëjnë nervozë.Më 18/6, bashkë Marsi dhe Merkuri në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit mund të mbajnë disa kosto që nuk keni llogaritur, prandaj kujdes nga rregullimet financiare që bëni këto ditë.Më 22/6, Dielli hyn në shenjën e Gaforres, duke e kthyer interesin tuaj në çështjet ekonomike.
Parashikimet në dashuri:Këtë javë ka mundësi që të kaloni kohën duke menduar se do të ishte marrëdhënia ideale për ju në vend që të merreni me atë që keni, dhe kjo mund të shkaktojë shqetësim për partnerin tuaj.Hëna e plotë që ndodh në boshtin tuaj tregon se ka shumë mundësi që lindin pyetje në mes jush nëse jeni abstrakt dhe nuk e keni parasysh atë.Nëse jeni beqar hidhini një sy një opsioni që do të bëni në fushën sentimentale këtë javë pasi nuk mund të jetë e përshtatshme.
Parashikimet profesionale:Hëna e plotë në 17/6 ndokon në çështjet e biznesit, pasi do të ketë dilema që do t’ju shpërndajnë dhe mundësisht të çorientoheni nga qëllimi juaj origjinal.Është e këshillueshme që të mos ndryshoni rrugën në momentin e fundit pasi ka më shumë mundësi të merrni vendimin e gabuar.Më 18/6 bashkë Marsin dhe Merkurin në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimin e tyre ndaj Plutonit tregojnë se mund të ketë një mosmarrëveshje në mjedisin tuaj profesional që do të ketë lëndën kryesore të ekonomisë.

GAFORRJA
Të përgjithshmet:Java fillon me Hënën e Plotë, e cila zhvillohet më 17/6 në aksin Binjakët-Shigjetari dhe do të krijojë angazhime pune dhe rutinat e përditshme, të cilat mund t’ju çojnë jashtë programit që keni pasur në mendje.Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm me qëllimet që ju vendosni në baza ditore pasi ka mundësi që të tërhiqeni nga dëshira që do të jetë e vështirë të realizohen.Më 18/6, bashkë me Marsin dhe Merkurin në shenjën tuaj dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit tregojnë se mund të ketë konfrontime me njerëzit tuaj të dashur.Deri në fund të javës, dhe veçanërisht në 22/6, Dielli hyn në shenjën tuaj duke inauguruar muajin tuaj të ditëlindjes dhe një periudhë në të cilën do të mbani rolin udhëheqës në ngjarjet.
Parashikimet në dashuri:Java ka mundësi të jetë intensive gjatë gjithë kohëzgjatjes së saj, prandaj duhet të jeni shumë të kujdesshëm në 18/6, ndërkohëbashkë me Marsin dhe Merkurin në shenjën tuaj tregon se do të jetë shumë e vështirë për ju të mbani pretendimet dhe ndoshta jeni duke kërkuar shkak për t’u grindur.Në fund të javës, dhe veçanërisht në 22/6, Dielli do të kalojë përmes shenjës tuaj dhe do t’ju ndihmojë të sillni afër një person që dëshironi.
Parashikimet profesionale:Kjo javë mund të jetë e tensionuar për çështjet e biznesit, prandaj duhet të jeni të kujdesshëm se si të përballoni sfidat.Më 18/6, bashkimi i Merkurit dhe Marsit në shenjën tuaj tregon se nuk do të jetë e lehtë të mbani fjalët që mund të krijojnë çështje.Opozita që bën Plutoni tregon që do të  fillojë një rreth vicioz i tensioneve dhe hakmarrjeve në punë.

LUANI
Të përgjithshmet:Nevoja më e madhe që do të keni këtë javë është të ndiheni sikur jeni të rrethuar nga njerëzit tuaj të dashur dhe miqtë tuaj  dhe për këtë  do të shikoni për shoqërinë e tyre.Hëna e plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarit në 17/6 tregon se disponimi juaj komunikues do t’ju ndihmojë të kaloni mirë së bashku me miqtë tuaj, bashkëshortin tuaj dhe gjithë njerëzit që doni.Ndërkohë Hëna e Plotë është shumë e mirë për t’u çlodhur dhe lini menjanëkonceptet dhe problemet.Kjo nuk ju ndihmon në marrjen e vendimeve të rëndësishme sidomos për çështjet tuaja sentimentale.Më 18/6, bashkimi i Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit tregojnë se mund të mësoni diçka që është thënë për ju që do t’ju habisë.Më 22/6, hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres përuron një periudhë në të cilën duhet të jeni më të kujdesshëm me planet tuaja personale.
Parashikimet në dashuri:Hëna e plotë që zhvillohet më 17/6 në aksin Binajkët-Shigjetari do të krijojë një klimë shumë erotike në jetën tuaj personale.Nëse e keni gjetur partnerin tuaj, investoni kohën tuaj në të, pasi është e sigurt që së bashku do të kaloni momente të mrekullueshme.Nëse jeni beqar duhet të jeni pak më të kujdesshëm pasi ka mundësi të josheni nga atmosfera e përgjithshme që do të ekzistojë dhe fjalët e mëdha që mund të thuhen dhe përfundimisht të investoni në dikë që do duket më inferior ndaj rrethanave.
Parashikimet profesionale:Bashkimi i Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit tregojnë se java mund të jetë e tensionuar në një nivel profesional.Nëse dëshironi ta shmangni, përpiquni të mos kapeni në çdo bisedë që do të dëgjoni, pasi disa prej tyre mund të tingëllojnë të çuditshme. Jini të kujdesshëm pasi nëse nuk e mabni veten lëvizjet tuaja dhe sidomos fjalët tuaja mund t’ju ekspozojnë.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet:Java fillon me Hënë të Plotë që zhvillohet në aksin e Binjakëve-Shigjetarit më 17/6, i cili do të ngrejë çështje që lidhen me shtëpinë tuaj dhe njerëzit tuaj.E vërteta është se mosmarrëveshjet mund të lindin si rezultat i refuzimit tuaj për të parë disa çështje apo indiferencën e përgjithshme që mund të keni për çështje që janë me interes të madh për njerëzit tuaj.Mundohuni të mbani pretendime pasi do të jetë e lehtë për të krijuar ankesa.Më 18/6, bashkimi i Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimin e tyre ndaj Plutonit tregojnë se mund të lindin tensione në një grup që jeni anëtar ose një person i mjedisit miqësor.Më 22/6, Dielli kalon në shenjën e Gaforres, duke theksuar nevojën tuaj për të qenë afër njerëzve që ju kuptojnë.
Parashikimet në dashuri:Një javë që nuk ka mundësi t’ju japë një përgjigje të qartë për çështjet emocionale fillon, prandaj është mirë të mos nxitoheni dhe të mos merrni vendime të rëndësishme.Hëna e Plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetar më 17/6 tregon se do të ketë dilema në fushën emocionale nëse jeni beqar ose keni gjetur partnerin tuaj.Sidomos nëse jeni në një marrëdhënie shmangni duke e rrezikuar atë me një veprim të gabuar që do të bëni.

Parashikimet profesionale:Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm për gjithçka që lidhet me punën tuaj, pasi Hëna e plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarit më 17/6 mund të zbukurojë situata dhe të mos ju lejojë të shihni gjërat në mënyrë objektive.Java nuk është ideale për vendimet përfundimtare, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me çështje serioze të biznesit.Më 22/6, Dielli do të kalojë në shenjën e Gaforres dhe nuk mund të përjashtohet t’ju sjellë një sugjerim profesional nga dikush në mjedisin tuaj miqësor.

PESHORJA
Të përgjithshmet:Java fillon duke sjellë lajme nga njerëzit në mjedisin tuaj ndoshta të reja që lidhen me një udhëtim që keni rregulluar në të ardhmen e afërt.Hëna e plotë që zhvillohet më 17/6 në boshtin e Binjakëve-Shigjetarit tregon se sa çaste të këndshme dhe të lumtura do të kaloni së bashku me njerëzit tuaj të dashur.Disa gjëra mund të thuhen në bisedë që nuk përputhen me realitetin dhe përshtypjet që do të krijohen do t’ju shtyjnë në përfundime të gabuara.Hidhni një vështrim të veçantë në atë që ju tregoni vetes kështu që nuk do të ekspozoheni tek njerëzit tuaj të dashur.Më 18/6, bashkimi i  Marsit dhe Merkurit të shenjës e Gaforres mund të sjellin tension në mjedisin profesional dhe kundërshtimi ndaj Plutonit tregon se mund të ketë rrugë për hakmarrje nga disa njerëz.Mundohuni të merreni vetëm me punën tuaj në mënyrë që të mos ketë probleme.Më 22/6, Dielli shkon në shenjën e Gaforres duke nxjerrë në pah shqetësimet dhe mundësitë profesionale.
Parashikimet në dashuri:Lëvizshmëri do të ketë kjo javë në punët tuaja sentimentale, pasi Hëna e Plotë që po zhvillohet në aksin e Binjakëve-Shigjetari më 17/6 do të sjellë njohje të reja në një nivel personal.Sigurisht që nuk duhet të harroni se mund të ketë dallime në lidhje me atë që ju dëshironi për jetën tuaj personale dhe çfarë do të lindë, kështu që shmangni për aq kohë sa mund të mendoni utopinë.Logjika është çelësi që ju ndihmon për të dëshifruar sjelljen e partnerit tuaj ose, nëse jeni beqar, nga dikush që ju intereson.
Parashikimet profesionale:Bashkimi i Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres mund të krijojë diskutime intensive për çështjet profesionale.Më 18/6, opozita që formon me Plutonin tregon se mund të hyni në një lojë të pushtetit që nuk do ju ndihmojë me të vërtetë zhvillimin tuaj profesional.Mos jepni interesnë fjalën e fundit në punë, por përpiquni të tregoni vlerën tuaj me veprimet tuaja.Më 22/6, kalimi i Diellit në shenjën e Gaforres do të sjellë mundësi në lidhje me çështjet e biznesit tuaj.

AKREPI
Të përgjithshmet:Ngjarja astrologjike kryesore e kësaj jave është Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin e Binjakëve- Shigjetarit në 17/6, i cili do të krijojë sfondin e duhur për shqetësimet e të gjitha llojeve, veçanërisht shqetësimet lidhur me çështjet tuaja financiare.Këto nga ana tjetër mund t’ju çojnë në lëvizje të nxituara që do t’ju kushtojnë në para. Do të ishte një ide e mirë për të mbyllur ose për të zgjidhur çështjet e prapambetura financiare të së kaluarës, pasi kjo tani është e favorshme.Më 18/6, bashkimi i Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres mund të krijojnë kundërshti mbi çështjet sociale.Më 22/6, hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres përuron një periudhë ku mund të vendosni në një rregull ndonjë gjë që lidhet me çështjet e edukimit, çertifikatat dhe seminaret.
Parashikimet në dashuri:Një javë e fortë fillon në çështjet tuaja emocionale, pasi Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin e Binjakëve-Shigjetarit më 17/6 në njërën anë mund të krijojë një humor shumë erotik, por në anën tjetër mund të fshehë çështje të rëndësishme.Nëse e keni gjetur partnerin tuaj dëgjoni mendimet e tij përmes veprimeve të tij. Nëse jeni beqar do ju duhet të jeni të kujdesshëm, pasi ju mund të bëni një lëvizje të pamenduar në një çështje sentimentale.
Parashikimet profesionale:Klima mund të jetë e çuditshme në punë, pasi duket se ankesat e zhurmshme dhe të qetësuara nga disa situata që kishin ndodhur në të kaluarën.Më 18/6, bashkimi i Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit mund të krijojë kundërthënie në ambientin tuaj profesional, i cili do të shtrihet në qoftë se nuk e vëreni mënyrën se si i menaxhoni ato.Preferoni të lini disa biseda dhe të mos merni çdo bisedë që mendoni se do ju lëndojë.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet:Java fillon me Hënën e Plotë që ndodh në aksin tuaj (Binjakët-Shigjetari) më 17/6 që do të krijojë një situatë të çuditshme në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Mos harroni se do të jetë e lehtë të hiqni dorë nga përgjegjësitë tuaja për gjërat por dhe për disa njerëz.Do të jetë e vështirë të mendohet për ndonjë gabim që keni bërë, por nëse ja arrini atëherë do të jetë më e lehtë për të marrë vendimet e duhura pasi do të njihni gjërat ashtu siç janë.Më 18/6,  Marsi dhe Merkuri në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit do të sjellin disa diskutime mbi çështjet e kaluara.Më 22/6, Dielli shkon në shenjën e Gaforres dhe ka mundësi të sjellë në ballë çështjet e shqetësimit financiar që nuk janë vetëm për ju, por edhe për palët e treta.
Parashikimet në dashuri:Dilemat do të shfaqen në çështjet e zemrës dhe nuk përjashtohet t’ju shpërqëndrojnë.Nëse kjo do ju ndihmojë edhe Hëna e Plotë që ndodh në aksin tuaj (Binjakët – Shigjetari) në 17/6,  mund t’ju shtyjë të shikoni për marrëdhënie të përsosur duke neglizhuar atë që keni tashmë!Nëse jeni beqar kërkesat dhe standardet që keni në mendje për dikë që ju intereson mund të jenë utopike dhe eventualisht ju nxjerrin nga e verteta.
Parashikimet profesionale:Këtë javë mund të lindin çështje profesionale që vijnë nga e kaluara. Gjithashtu është e mundur të filloni diskutimet mbi punën mbi çështjet e së kaluarës që nuk janë zgjidhur.Bashkimi i Merkurit dhe Marsit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit nga Bricjapi tregon se çështjet mund të lindin për shkak të tensionit që do të ekzistojë në diskutimet dhe takimet mbi çështjet e biznesit.

BRICJAPI
Të përgjithshmet:Java fillon me Hënën e Plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetarit më 17/6, duke krijuar nevojën për çështjet e së kaluarës.Mund të jetë e nevojshme që të keni një shkak si një foto që mund të bjerë në duart tuaja në rregullimin e disa objekteve që do të jenë të mjaftueshme për të sjellë përsëri një person në skenën që do të zgjojë kujtimet tuaja.Shmangni kënaqësinë e situatave pasi kjo do të jetë kundër jush.Më 18/6, bashkimi i  Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit tregojnë se nuk do të lejoni që ndonjë bisedë të ndodhë për keq duke krijuar një atmosferë shpërthyese mes jush dhe të tjerëve.Më 22/6, hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres do të theksojë rëndësinë e marrëdhënieve që tashmë ekzistojnë në jetën tuaj qoftë në nivel personal apo profesional.
Parashikimet në dashuri:Hëna e Plotë që ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetari më 17/6 do të krijojë nevojën për të sqaruar këtu dhe tani një çështjen tuaj sentimentale.E vërteta është që ju mund t’i dëgjoni gjërat nga partneri juaj ose nga dikush që ju intereson, gjë që do t’ju bëjë të qetësoni përkohësisht, por gjithashtu duhet të mbani disa rezerva.Hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres më 22/6 do të krijojë kushtet e duhura për të përmirësuar marrëdhënien që keni tashmë ose nëse jeni beqar të filloni një të re.
Parashikimet profesionale:Këtë javë duhet të jeni sa më i qetë të mundeni pasi në 18/6 bashkimi i Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres tregon se të tjerët do t’ju japin arsye për të mos qenë kështu.Në mjedisin tuaj të biznesit mund të lindin disa çështje të cilat në rrethana normale, nuk janë relevante, por do të fitojnë për shkak të reagimit tuaj.Më 22/6, hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres do sjellë mundësi dhe sugjerime për një partneritet të ri profesional.

UJORI
Të përgjithshmet:Java fillon me Hënën e Plotë që zhvillohet në aksin e Binjakëve-Shigjetari më 17/6 që do të nxjerrë në pah çështjet tuaja emocionale në mënyra të ndryshme.Mundohuni të tregoni vëmendjen që i përshtatet subjektit tuaj sentimental dhe mos merrni fjalët e partnerit tuaj ose të atij që ju intereson.Më 18/6, takimi i Merkurit dhe Marsit në shenjën e Gaforres do të sjellë angazhimet e përditshme në ballë dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit mund të sjellë disa ngatërresa mbi çështjet e punës.Mundohuni t’i kufizoni ato dhe mos i lini ata të bashkohen me ju në të gjitha detyrimet tuaja.Më 22/6, hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres tregon se herën tjetër është ideale për rregullimin e puneve të vogla që janë të mjaftueshme dhe detyrimet e jetës së përditshme që kishit lenë  “diku për më vonë”.
Parashikimet në dashuri:Çështjet tuaja sentimentale do ta bëjnë të ndjeshëm praninë e tyre gjatë javës pasi Hëna e Plotë që zhvillohet më 17/6 në aksin Binjakët-Shigjetari do t’i sjellë ato në krye.Nëse jeni beqar, ka mundësi që të tundoni të hapni shumë fronte në të njëjtën kohë, por kjo nuk do të jetë ndihmëse dhe më vonë mund të ketë pasoja gjithashtu.Nëse e keni gjetur partnerin tuaj duhet të jeni të kujdesshëm këtë javë pasi rutina e kërkuar mund të krijojë tensione mes jush.
Parashikimet profesionale:Këtë javë është e mundur të krijohen një sërë çështjesh të një natyre të lidhur me punën, e cila, nga njëra anë, mund t’ju detyrojë gjithashtu të nxisni punën.Më 18/6, fenomeni mund të bëhet më intensiv, ndërkohë takimi i Marsit dhe Merkurit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit mund ta intensifikojë atë, kështu që të merrni frymë thellë dhe të mos lejoni asgje t’ju shpërqëndrojë.

PESHQIT
Të përgjithshmet:Hëna e Plotë, e cila zhvillohet më 17/6 në aksin Binjakët-Shigjetari, me të cilën nis javën, tregon se ka shumë mundësi që të lindin çështje që kanë të bëjnë me sektorin profesional në të cilat duhet të tregoni kujdes dhe të mos i lejoni të shkojnë “lartë”.E vërteta është se nuk do të jeni të gatshëm të merreni me ndonjë gjë praktike, sidomos me një çështje biznesi, por nuk do ju duhet ti lini të gjitha të behen vet.Më 18/6, takimi i Marsit-Merkurit në shenjën e Gaforres dhe kundërshtimi i tij ndaj Plutonit do t’ju japë hakmarrje nëse ndiheni të ekspozuar ndaj të tjerëve.Më 22/6 Dielli hyn në shenjën e Gaforres një vend nga i cili do të sjellë mundësi për të përmirësuar jetën tuaj personale dhe emocionale nëse jeni beqar ose tashmë keni gjetur partnerin tuaj.
Parashikimet në dashuri:Një javë që mund të sjellë tensione në çështjet emocionale fillon ndërsa seria Mercury dhe Mars në shenjën e Gaforres tregon se do të kërkoni një mundësi për të ndezur gjakun në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj.Kundërshtimi i tyre ndaj Plutonit tregon se partneri juaj nuk do qëndroj me duar lidhur në sfidat dhe konfrontimet verbale.Nëse jeni beqar / përpiquni të mos josheni nga fjalët e mëdha që mund të dëgjoni nga dikush që ju intereson dhe të përqëndroheni në thelbin e asaj që thonë, dhe jo në mënyrën se si do t’i shpreh.
Parashikimet profesionale:Çështjet e biznesit këtë javë duhet t’i përkasin prioriteteve tuaja pasi Hëna e Plotë që po ndodh në aksin e Binjakëve-Shigjetari më 17/6 kërkon që të jeni të vëmendshëm ndaj çdo gjëje që lidhet me punën tuaj.Ka mundësi që të ketë keqkuptime në hapësirën tuaj të biznesit dhe kjo është arsyeja pse keni nevojë për disa fjalë për të shmangur skenarët e mësipërm.Nëse ju bëhe një propozim i mirë i biznesit këtë javë, është një ide e mirë për të mbajtur çdo gjë që keni pasi mund të ketë “pika të fshehta”.