ATSH/ Mjeku infeksionist, Pëllumb Pipero deklaroi sot se, “aktualisht janë në Spitalin Infektiv 72 pacientë, secili me probleme nga të lehta deri shumë të rënda shëndetësore, por kemi edhe 17 të shëruar, edhe pse ju duhet ende të qëndrojnë në shtëpi”.

“Si në një betejë të vërtetë, por këtë radhë me një armik të padukshëm dhe shumë vrastar, shumë tinzar dhe ende të panjohur mirë nga shkenca mjekësore, pavijonët e Spitalit Infektiv njëri pas tjetrit po hyjnë në betejë”, tha ai.

Duke publikuar një foto nga mjekë dhe infermierët që janë një pjesë e ekipit te talentuar, punëshumë e fjalëpak, të përkushtuar deri në fund për ta fituar betejën me COVID-19.

“Jemi në detyrë, për t’ju shërbyer juve, ju të dashur qytetarë qëndroni në shtëpi për të mos rënë në kontakt me virusin. Së bashku do e fitojmë këtë betejë, se lufta vazhdon. Ne bluzat e bardha e kemi gjithë jetën sfidë, gjithë jetën luftë me agjentet mikrobikë, bakterie apo viruse qofshin ato, sikundër është dhe COVID-19. Së bashku ja dalim, së bashku do fitojmë”, tha Pipero.

/m.m/