Çdo ditë qindra dëgjues dërgojnë preferencat e tyre muzikore ne emisioni “Your music” ne Alsion Radio në frekuencat 106.3 fm. 13 Shkurti do të shënohej në vitin 2012 si dita botërore e radios.

Kjo ditë ka për qëllim të kujtojë fuqinë unike të këtij mediumi në funksion të promovimit të qasjes në informacion dhe të lirisë së shprehjes.

Që prej vitit 2011 Arjola Xhikollari veçse ia ka dedikuar karrierën e saj muzikës, në të njëjtën linjë me të ka ushqyer edhe dashurinë dhe pasionin për punën në radio. Prej disa vitesh ajo tashmë është moderatore dhe ka drejtuar një numër të madh emisionesh në radio.

“Radioja ende mbetet mediumi i fuqishëm në ndarjen e informacionit apo të lajmit të besueshëm. Një vend perstigjoz në këtë kategori mban edhe Alsion Radio. Radio më e mirë ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm.

Radio qe fale teknologjise bashkekohore ju ofron cilesine e zerit me mbulim te plote ne gjithe prefekturen e Elbasanit. Me një staf profesionist dhe programe të larmishme Alsion Radio gëzon një audiencë të madhe që e shëndron atë në radion më të degjuar në qytetin e Elbasanit.

Edisona Skenderi