Qyteti i Elbasanit pret sot një vërshim të madh njerëzish me rastin e Ditës së Verës, festës që më shumë se kudo i ka aty rrënjët e saj.

Ballokumet e famshme janë përgatitur tashmë dhe janë kudo të pranishme në tregjet e improvizuara dhe dyqane krahas luleve.

Fetsimet kanë nisur që dje, kanë interpretuar edhe grupe nga Kosova, kanë vazhduan gjatë natës me koncerte e do të kulmojnë sot në sheshet kryesore.

Një panair është hapur në kuadrin e Ditës së Verës krahas panairit të librit.Syri