Presidenti i Republikës Ilir Meta u ka uruar qytetarëve shqiptarë, ta kalojnë gëzuar Ditës e Verës.

“Të dashur miq! -shkruan Meta në Fb. – Gëzuar Ditën e Verës! Uroj që ngjyrat dhe tingujt e mrekullueshëm pranverorë të përtërijnë optimizmin, shpresën dhe gëzimin në familjet dhe zemrën e secilit prej jush! “