Kjo javë nisi me reshje shiu dhe ulje temperaturash, madje në zonat malore pati edhe reshje dëbore.

Edhe festa e Ditës së Verës u shoqërua me ulje të ndjeshme të temperaturave por kjo nuk i pengoi njerzit që të vinin nga çdo cep i Shqipërisë për të festuar në Elbasan.

Festimet vijuan normalisht dhe qytetarët patën mundësi që të shijonin të gjitha aktivitetet e programuara nga Bashkia Elbasan. Dita e Verës si një ndër festat më të bukura që ka Shqipëria , vijon të tërheqë qindra njerëz çdo vit në Elbasan.

Edisona SKENDERI