Ka rënë në pranga një 42 vjeçar, të cilit iu gjetën 12 dokumenta false çeke në autobuzin që drejtonte.

42- vjeçarit me iniciale R.M iu gjetën 4 pasaporta dhe 4 karta identiteti çeke si edhe 2 patenta dhe 2 karta banke.
Priten detaje të reja.