Nga Picasso tek Aristoteli, nga Steve Jobs tek Hipokrati, disa thënie vërtetë brilante.

Qëllimi i Artit është të fshijë pluhurin e jetës së përditshme nga shpirtërat tanë.

Pablo Picasso

Më thuaj se kush të admiron dhe të do, dhe unë do të të them se kush je.

Antoine de Saint-Exupery

Nëse ke një kopsht dhe një librari, atëherë ke gjithçka që mund të të nevojitet.

Marcus Tullius Cicero

Çdo gjë me tepri është kundër natyrës.

Hipokrati

Fati dhe dashuria favorizojnë më të guximshmit.

Ovidi

Ata që dashurojnë nuk munden të vdesin, sepse dashuria është përjetësi.

Emily Dickinson

Toka është djepi i njerëzimit, por njerëzimi nuk mund të rrijë përjetë në djep.

Konstantin Tsiolkovsky

Unë dua të lëshoj një jehonë në Univers.

Steve Jobs

Arti është i rrezikshëm. Eshtë një prej joshjeve. Kur pushon së qëni i rrezikshëm, ti nuk e do më.

Duke Ellington

Natyra nuk bën asgjë kot.

Aristoteli