Pas suksesit  në drejtorinë e ALUIZNI-t në Elbasan dhe me  pas  në Korçë ku arriti po te njejtat suksese me punen e palodhur Mariglen Disha u kthye në Elbasan në Drejtorinë e Pasurive të Paluajtshme dhe sërish spikati puna e tij.
Mariglen Disha, drejtori më i suksesshëm në qarkun Elbasan është larguar me një detyrë të re në Tiranë.

Ne nje postim ne faqen e tij zyrtare Disha shprehet:
“Per te gjithe miqte dhe dashamiresit e mi ne qarkun e Elbasanit dhe me gjere! Dua tju falenderoj per bashkepunimin dhe besimin qe me keni dhene gjate gjithe kesaj kohe. Jam perpjekur te sherbej me gjithe forcen dhe mundesite e mia dhe se bashku kemi arritur jo pak suksese. Miq, dua te ndaj ju, se me eshte besuar nje detyre tjeter ne Tirane dhe shpresoj te kem te njejtin sukses si ne Elbasan. Faleminderit per mbeshtetjen Tuaj!

E. Skenderi Elbasaninews.al