QENDRA E BASHKËPUNIMIT NDËR FETAR ELBASNA KA ZHVILLUAR KËTË TË SHTUNË MARSHIMIN E PAQES 2019

SIPAS TË DHËNAVE TË INSTAT, IMPORTI I PRODUKTEVE FARMACEUTIKE SHËNOI RRITJE GJATË VITEVE 2017-2018

AUTORITETI KOMBËTAR I USHQIMIT KA ZGJERUAR MË TEJ PROGRAMIN NDËRGJEGJËSUES NË SHKOLLA DHE ÇERDHE

NË KËTO DITË TË FTOHTA DIMRI, TË MOSHUARIT E VETMUAR GJEJNË NGROHTËSI NË QËNDREN A2B NË ELBASAN

DREJTOR I POLITIKAVE FISKALE NË MINISTRINË E FINANCAVE SHPJEGOI SE PAS NDRYSHIMEVE FISKALE, PËR RRETH 109 MIJË BIZNESE NË TË GJITHË VENDIN DO TË KËTË NJË NDARJE

https://www.youtube.com/watch?v=5J3nncP_NBM

EDHE PËR KËTË FUNDJAVË DO TË NDIQNI LIBRA NGA AUTORËT MË TË MIRË