NXËNËSIT E “BARDHYL POPËS” MIRËNJOHJE PËR KRYETARIN E BASHKISË.
Përfaqësues të nxënësve të shkollës “Bardhyl Popa” kanë qenë sot në Bashkinë e Elbasanit për të falenderuar personalisht Kryetarin e Bashkisë për nisjen e punimeve për rikonstruksion të plotë të shkollës së tyre.

AFRIMI I RESHJEVE SHTON RREZIKON NGA ZARANIKA
Me afrimin e reshjeve shtohet gjithnjë e më shumë rreziku që paraqet përroi i Zaranikës për qytetin e Elbasanit. Ndërhyrjet e herë pas hershmë pjesore të Bashkisë së Elbasanit nuk mund të jenë zgjidhja përfundimtare për rrezikshmërinë që ky përrua paraqet.

RRITEN ÇMIMET E FRUTA-PERIMEVE NË ELBASAN
Jo vetëm koha, por edhe mungesa e prodhimit vendas ka bërë që në këtë muaj çmimet e frutave dhe të perimeve të pësojnë rritje. Qytetarët e Elbasanit në tregun e qytetit të intervistuar nga Tv Skampa shprehen se çmimet rriten çdo ditë dhe blerjet tashmë fokusohen tek domosdoshmëri

14 NËNTORI-DITA BOTËRORE E LUFTËS KUNDËR DIABETIT
Në Ditën botërore të luftës kundër diabetit OBSH bashkë me partnerët e saj thekson të drejtën e femrave për të jetuar në një mjedis jetësor të shëndetshëm. Sipas statistikave te Ministrisë se Shëndetësisë, çdo vit në Shqipëri janë 4 deri ne 5 mijë pacientë të rinjtë qe identifikohen

MUAJI I LEXIMIT PËRFSHIN EDHE VOGËLUSHËT
Në kuadër të muajit të leximit mësues e nxënës të klasës së 4 dhe 5 në shkollën “Luigj Gurakuqi” të përkrahur edhe nga Drejtoria e Arsimit Parashkollor në Bashkinë e Elbasanit organizuar një aktivitet për të përcuar tek brezat më të vegjël dashurinë për leximin

“SHIRLI VALENTINA”, KOMEDIA ME E RE NË TEATRIN “SKAMPA”
Teatri “Skampa” çdo natë “vlon” nga duartrokitjet. Elbasani duket se i i është rikthyer plot zell jetës artistike e kulturore. Shfaqja e rradhës që do të sjellë artëdashësit në sallë është “Shirli Valentina”, një komedi për gruan e zakonshme në një udhëtim të jashtëzakonshëm.