PËRFUNDON NË 17 MAJ RRUGA TIRANË-ELBASAN
Pas 7 viteve zvarritje, rruga Tiranë-Elbasan do të përfundojë së ndërtuari brenda datës 17 maj, duke i dhënë fund problemeve disavjeçare me këtë rrugë.Lajmi u konfirmua nga ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku

EKSTREMIZMI I DHUNSHËM , ALARMANTE PËRFSHIRJA E TË RINJVE
Një komunitet i shëndoshë dhe tolerant ka fuqinë të mposhtë ekstremizmin e dhunshëm.Lidhur me këtë temë aktuale dhe tejet shqetësuese të ditëve të sotme gazetarja Iris Luarasi ka zhvilluar një bashkëbisedim me gjimnazistët e Dhaskal Todrit

ARGËTIMI I FËMIJËVË PAS MËSIMIT, PROBLEM
Argëtimi i fëmijëvë pas shkolle është problem që i shqetëson të gjithë. Kjo pasi mundësia e aktiviteteve i ka bërë fëmijët të fiksuar pas smartfonëvë dhe ekrani i televizionit.

SHQIPËRIA KRYESON PËR LINDJET NË MOSHË TË RE
Shqiptaret janë nënat me moshën më të re në Europë. Sipas një publikimi të Qendrës së Statistikave, Eurostat, mesatarisht një grua shqiptare në moshën 26-vjeçare sjell në jetë fëmijën e parë.

TË MOSHUARIT AKTIVIZOHEN NË LOJËRA, PËR TË HARRUAR VETMINË
Ditët me diell kanë bërë që në qytetin e Elbasanit, në qendrat ku të moshurit marrin shërbim të fillojnë aktivitetet argëtuese.

ROTARY CLUB FESTON DITËN E VERËS
Gjatë qëndrimit të tyre në qytetin e Elbasanit antarët e Rotary Club kanë festuar edhe ditën e Verës .Të gjithë të ftuarit kanë qenë pjesmarrës në një festë të organizuar nga Rotary Elbasan dhe janë njohur me traditat festive.

VITRINA E LIBRIT!

ELBASANI FITON TRIANGOLAREN E PËRFAQËSUESEVE RAJONALË
Është mbyllur me sukses turneu i Federatës Shqiptare të Futbollit sa i përket triangolares midis Përfaqësueseve Rajonale të Elbasanit, Fierit dhe Korçës, të zhvilluar në kompleksin sportiv “Shefqet Lamçja”.