KA VIJUAR NË DITËN E DYTË PROTESTA E STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT “ALEKSANDËR XHUVANI” NË ELBASAN

MINISTRJA E ARSIMIT DHE SPORTIT, LINDITA NIKOLLA, PAS PROTESTËS SË STUDENTËVE KA DALË NË NJË KONFERENCË PËR MEDIAT, KU KA SQARUAR VENDIMIN QË ËSHTË MARRË NGA QEVERIA

PRESIDENTI ILIR META I AKORDOI SOT TITULLIN “KALORËSI I URDHËRIT TË SKËNDËRBEUT” PESHËNGRITËSIT KAMPION I TREFISHTË EUROPE, BRIKEN ÇALJA

ELBASANI E KA TRADITË PESHËNGRITJEN DHE NDËR VITE KA NXJERË KAMPIONË KOMBËTARË DHE NDËRKOMBËTARË, TË CILËT KANË NDERUAR KËTË QYTET SPORTËDASHËS

EDHE PSE ËSHTË FILLIMI I DHJETORIT RRUGËT E PEQINIT JANË TË MBUSHURA ME GJELA DETI

NË KUADËR TË JAVËS EUROPIANE TË BASKETBOLLIT EDHE NË QYTETIN E ELBASANIT ËSHTË ZHVILLUAR NJË AKTIVITET SPORTIV ME PJESËMARRËS FËMIJËT ME AFTËSI TË KUFIZUAR

NGA DATA 1 JANAR 2019 RRITET MOSHA E PENSIONIT SI DHE VITET E PUNËS QË DUHET PËR TË PËRFITUAR TË PLOTË PENSIONIN E PLEQËRISË

MBRËMJEN E DJESHME TEATRI “SKAMPA” ELBASAN GËLONTE SËRISHT NGA ORGANIZATORËT DHE ARTËDASHËSIT

 

Është zhvilluar sot në Elbasan një seminar nga Qendra Fokus me përfaqësues të drejtorisë së Shëndetit Publik dhe Shërbimit Social nën moton “Me familjen me mendjen” ky është një projekt që do të implementohet në katër bashki si ajo e Elbasanit, Tiranës, Vlorës, dhe Shkodrës.

https://youtu.be/ZZbZVCbplkQ