Pas qendrës Bashkia e Elbasanit, ka nis punën në rrugën “Ali Çaushi” për rehabilitimin e rrugëve në blloqet e pallateve.

Shumë shpejt, banorët e lagjes “Syrja Dylgjeri” në Njësinë Administrative nr. 3 do të kenë infrastrukturë me standarde, ndriçim dhe trotuare të gjelbëruar.

Bashkia Elbasan vijon punën për transformimin e qytetit.
Edlira Xherri