Panairi i Zejeve i cili zhvillohet për të dytin vit me radhë në Elbasan ka qenë një vlerë e shtuar e festimeve duke i dhënë më tepër ngjyra dhe larmi festës.

Panairi i Zejeve ka sjellë Kostume Popullore, punime tradicionale, punime dore etj.

Panairi i Zejeve ka sjellë një pjesë të Njësive Administrative duke përfaqësuar të gjitha vlerat e Bashkisë së Elbasanit.

Panairi i Zejeve, ashtu si edhe të gjtiha aktivitetet e tjera ka qëndruar i hapur deri mesditën e 14 Marsit.

EdliraXherri