Kryeministri Edi Rama ka qenë i ftuar në emisionin “Porta a Porta”, në panelin e organizuar nga i mirënjohuri Bruno Vespa, për informimin dhe sensibilizimin e publikut italian mbi pasojat e fatkeqësisë natyrore të 26 nëntorit.

Teksa ka qenë para se të fillonte emisioni ai është ulur që të pijë kafe, dhe teksa porosit kamarieri ishte një shqiptar nga Elbasani.

Rama e fton në tavolinë.