Qindra qytetarë i janë bashkuar nismës “Shqipëri Solidare” Stand Up Ata tregojnë se kjo ngjarje i ka prekur thellë dhe për këtë arsye vendosën që të dhurojnë gjak.

Xhamia pranë postës së Elbasanit hapi dyert për të mirëpritur të gjithë qytetarët që dëshironin të dhuronin gjak.

Të gjithë sëbashku mund të ndihmojnë në çfarëdolloj mënyre që të munden.