Zbukurimet per festat fundvitit i kane dhene nje pamje krejtesisht ndryshe qytetit.

Edhe pse nuk ka perfunduar ende dekorimi total i tij , vendosja e pemes dhe e objekteve te tjera festive  ka mjaftuar  per te rikthyer gjallerine ne bulevardin qendror,duke bere qe vendi te gumezhije nga te qeshurat e femijeve te cilet padyshim jane kategoria qe i shijon me shume ato.

E. Skenderi Elbasaninews.al