Rreth 1000 pronarë në Elbasan, Librazhd, Gramsh, Peqin, Belsh, Cërrik dhe Prrenjas, kanë gati certifikatat e pronësisë për shtëpitë e tyre. Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Elbasan, publikon listën me 1000 persona që kanë përfituar lejen e legalizimit dhe që duhet t’i drejtohen Hipo-tekës së rrethit për të aplikuar për certifikatë pro-nësie. Procedurat për marrjen e tapisë janë ndjekur nga ALUIZNI, i cili dorëzon dosjen e plotë në Hipotekë, por përfituesit duhet të shkojnë në Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të aplikojnë për tapinë. Pas ndryshimeve të fundit ligjore, qytetari do të marrë një kopje për të vërtetuar mbarimin e procesit të legalizimit, por e gjithë procedura vijuese për regjistrimin në Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme do të bëhet nga ‘Agjencia’.

Ndërkohë që sipërfaqja e parcelës për të cilën miratohet kalimi i së drejtës së pronësisë nuk mund të jetë më e madhe se trefishi i sipërfaqes së bazës së ndërtimit dhe për ndërtimet pa leje me funksion banimi jo më shumë se 500 m². Sipërfaqet mbi masat e përcaktuara në këtë pikë, të cilat për shkak të përmasave ose konfiguracionit nuk mund të shfrytëzohen më vete për ndërtim, i shiten poseduesit të ndërtimit pa leje sipas vlerës së pronës, të miratuar me vendim të Këshillit të Ministrave, vetëm nëse ka shprehur më parë vullnetin nëpërmjet një kërkese me shkrim. Ndërsa në rastin kur ndërtimi pa leje disponohet nga më shumë se një person fizik ose juridik, regjistrimi i pjesëve takuese mbi pasuritë (parcelë dhe objekt) kryhet: në pjesë të pandara, ideale, sipas numrit të subjekteve; në pjesë takuese të ndara, sipas marrëveshjes së nënshkruar ndërmjet subjekteve lirisht dhe të depozituar brenda afatit të vetëdeklarimit. Subjektet mund të përcaktojnë përveç pjesës takuese, edhe pjesët fizike respektive nëse ndërmjet tyre përputhet vullneti.

FLAMUR NIJAS OSMANI
ARJAN HALIL KURTI
ROLAND KUJTIM BIBA
ALMA FATMIR QEVANI
KUJTIM IBRAHIM GAVA
SHKELQIM HALIT HIDRI
RAKIP ALUSH KULLAFI
AVNI BASHKIM BAHJA
AGIM HASAN META
FLORENC SHABAN MURATI
MIRJAN NIAZI PENGU
AGIM KUJTIM HUDHRI
HYSNI QANI FERO
KUJTIM NAIM SHEHI
FIQIRI XHEMALI GJATA
SHPETIM SHAQIR KALASHI
XHEVAHIR OSMAN GJOKPALI
ZYBER XHAFERR SULAJ
ARDJAN VELI TAFA
SALI FAIK GJECI
GAZMIR NAIM SHEHI
MENTOR PETRIT OSMANI
ELDI PULLUMB CALA
NDRICIM ABDULLA HAKA
LAURANT SHKELQIM KURANI
BEHEXHET HALIM BIBA
BARDHUL AGIM SINA
SERJAT HYSEN META
HAJDAR ISUF HIDRI
RESHAT HAXHI CAKA
SAIMIR SHYQYRI SOLLAKU
NAZMI RAMIZ RAMA
BAJRAM QAMIL PLAKU
SALE SHEME MUÇA
HYSEN ALI FILJA
ARTENIS DEMIR ÇELA
ISMAIL DALIP TAFA
FLORI XHEZAR LISI
TRIFON PETER BOCI
BEGATOR IBRAHIM MUCA
ALMA SELAMI KOPRENCKA
GAZMEND SEFER KASA
ELTON ABDULLA HAKA
NDRICIM SALI GJOKPALI
JANI LYTFI HYKO
SKENDER RAMAZAN XHINA
FATMIR REXHEP SULEJMANI
HYSNI RAMAZAN MEÇJA
MYFTINIA BALEZ
KUJTIM JONUS BASHA
PERPARIM SABRI ÇOLLAKU
FLUTURIM HAMIT SHTOGU
FLAMUR HAMIT SHTOGU
DYLAVER QAMIL GAVA
ALTIN BAJRAM PLAKU
GAZMENT SELMAN LLESHANAKU
SHYQYRI AHMET TAFA
AHMET QAZIM ÇEHU
MITAT FEIM BIBA
REXHEP RAME PISHA
DYLAVER FADIL ZAVALINA
BASHKIM MUSA BEQARI
NADIRE MUSTAFA KUQJA
SABRI QAZIM HIDRI
BLERIM RYZHDI GJONI
KASEM ARIF METHASA
MAJLIND QANI HIDRI
EDMOND SELIM HOXHA
ALFRED RIZA ÇELA
QAMIL NEXHIP SEJATI
NADIRE RIZA MENI
HASAN SALI LILA
REZARTA DASHAMIR SHINGJERGJI
ALFRED HAJDAR PREÇI
ASLLAN QAMIL CEHU
FREDI YLLI LUSHKA
MARTIN GURALI BARDHI
ARBEN SABRI ÇELA
AGIM OSMAN ISLAMI
AGRON AHMET MUÇA
FERIT HAMIT HOXHA
PETRIT HARIF MUÇA
IDAJET ZENEL ZENELI
GAZMIR BAJRAM SKENDERI
PETRIT ZENEL HOXHAJ
AGIM RIZA RAMA
ALI OSMAN FILJA
FADIL SEFER POLISI
OSMAN ARIF MUÇA
RRAHIM SEFEDIN ELEZI
ISMET ALI CURRI
SHERIF MAKSUT TASHI
BESIM NEZIR LISI
GRIGOR ILIA PRENI
GRIGOR ILIA PRENI
FERDINANT SHYQYRI HASA
RRAPUSH IBRAHIM ZAVALINA
XHEMILE OSMAN BIBA
FATMIR BEQIR META
DRITAN HAJDAR TAFA
SOKOL SHEFQET ÇEHU
DRITAN GANI ZAVALINA
ARJAN MYSLIM DEBROVA
ILIRJAN XHELAL XHAFA
ENVER EMIN KASA
ERVIN HYSNI HIDA
HAKI ISMAIL HOXHA
ADRIAN HAJDAR BALLA
ORTIDO PETRIT FILJA
ISMAIL IBRAHIM STAFA
ARJAN XHEVAHIR VASKU
OLTION MYSLIM DEBROVA
DORJAN NIAZI PENGU
AGRON RYZHDI GJONI
ENGJELLUSH QAMIL SHULI
ARBEN NUREDIN CULLHAJ
AGRON SHEFQET SHADINI
SELAM ALI ZORBA
GEZIM BAJRAM HOXHAJ
ZENEL MUSTAFA KASA
XHEVAHIR HYSEN PRECA
ILIR RIZA VERÇANI
ADILE KADRI BAXHAKU
MEHMET SHERIF HASA
SHPETIM XHAFERR XHAKOJ
FLORENC REFIK XHAKOJ
HEKURAN HAJDAR KASA
BESNIK JONUZ GJEVORI
ARBEN KADRI CAKA
YLLKA HASAN SUBASHI
DRITAN HAMDI BAHA
NAZMI ARIF KASA
BELUL SALI CELA
FLORENC DILAVER CALA
MYFTINIA BALLDRE
MYFTINIA BROSHKE
KADRI SELIM BAXHAKU
BARDHYL SHAQIR KUSI
SHAQIR ZEQIR VOGLI
AGIM MEDI XHYRA
FERIT RIZA HALLA
HALIT HASAN TUFA
TASIM ALI CELA
MIMOZA SUL HOXHA
BASHKIM BEQIR AGO
ROLAND MUSTAFA CELA
HASAN DALIP BULLARI
HETEM RAMIZ BENO
ANI RAMAZAN SALLA
SHPETIM XHEMAL XHYRA
SAIMIR RYZHDI KASA
KLINTON ABAZ BAHA
DURIM XHAFER BULLARI
MEXHIT RAMAZAN BAHA
LIMON GANI BAHA
BESMIR RRAHMAN DUKA
FERDINANT ROBERT KUSI
REXHEP SHERIF SENA
BAJAME ISMAIL PEPA
ANDUEL SADIK XHYRA
JONUZ SHABAN GJEVORI
KUJTIM ZIJA SKURA
BULENTINA HYSNI FACI
SHPETIM GANI MATRAXHIU
SHEFQET ISLAM HAKA
FAIK ISUF BAJRAMI
BAKI MUSA LLAHA
HASAN YMER DYBELI
HIDAJET MERSIN SINA
TOMORR VEDIN META
HATIXHE BILAL BORUFI
HEKURAN VEDIN META
ILIR OSMAN GJATA
DALIP JONUZ VERÇANI
ARBEN SAHAHIN KASA
ZYBER ADIL KASA
PASHO TAFIL BAHA
BUJAR VEDIN META
LUTFI JAHO CELA
FATI SHEFQET KIKIJA
ILIR PRENI DEMIRI
QERIM SELIM GJEVORI
HEKURAN FERDINAND CELHEMA
ISA BAJRAM CELA
RAMAZAN MUSA KUSI
KUJTIM HYSEN SINA
DYLAVER RRAPUSH SINA
BUKUROSH EMIN KARAJ
ANDREA SHEFQET XHAKOJ
TAULAND AQIF XHYRA
LIRI FADIL BAHA
NEXHIP HAJDAR XHYRA
RAMAZAN SHYQYRI MATRAXHIU
HANCE QAZIM BAHO
ADRIAN QAZIM KASA
AVNI XHEMAL BAHA
BESNIK HAJDAR XHYRA
ALBERT RYZHDI KASA
AGIM ABEDIN SOLLAKU
INGRIT TOMORR BAHO
ILIRJAN SKENDER XHYRA
PELLUMB ZYLYF BAHO
ARJOL ZBUKURIM BAHA

KUJTIM HAJDAR XHYRA
GENCI XHAFERR LLESHI
SAIMIR XHEMAL XHYRA
TAJAR SUL BULLARI
NEZIR FETA BAHO
BASHKIM RRAPUSH SINA
MYFTINIA SHILBATER
DURIM BANUSH ÇEKREZI
MYFTIA TREGAN
NAZMI ALI KYÇYKU
ALIM SHEME SULI
ISUF IBRAHIM CEKREZI
TOMORR AGIM QOSJA
SKENDER ALI KURATI
JANI DEMIR JOLLA
EDI HAZIZ PRECI
ASTRIT MUSA MOLI
REFIT GANI JOLLA
SEJDIN BAJRAM HOXHA
ALBERT MEHMET SHARRA
SKENDER HASAN PISHA
SEJDIN BAJRAM HOXHA
RUSTEM SHERIF SULMINA
SHEFQET HAJDIN ROCI
FLAMUR RIZA TAFA
SHPETIM LEF QOSJA
AVDULLA IBRAHIM HUSHI ETJ
ATLET KADRI MOLI
BUJAR XHEMAL LLESHI
REXHEP NESIM GJONI
JOSIF KOST ROCI
SPIRO JAKOV QOSJA
FERDINAND HASAN MOLI
ARDJAN SULEJMAN PRECI ETJ
GJERGJI KOSTANDIN BOCI
FATMIR KODHE BRAHA
CLIRIM JONUZ TASHI
FADIL KADRI BAJRAMI
ILIR XHEMAL MUCA
KRISTAQ HAJDIN ROCI ETJ
SOKOL DEMIR TAFA
PERPARIM QAZIM TASHI
NEXHIP MUSTAFA LLESHI
BARDHI STAVRI PANXHI
FLAMUR MUSTAFA LLESHI
HAZIS NOVRUZ MURATI
SAIMIR XHEMAL LLESHI
BESNIK RAMAZAN KASA
GANI IDRIZ SULMINA
MARIGLEN SHERIF DUSHKU
ENVER HASAN KASA
ARBEN HASAN MOLI
KOVI MISKE SKENDERI
GURI MISKE SKENDERI
ILIR NOSI BERDUFI
BEDRI JORGJI BARDHI
BEDRI JORGJI BARDHI
ARTAN SHAQIR QOSJA
XHEVIT HAZIZ MURATI
BUJAR KOCI DUZHA
TEFIK HARUM TASHI
SHKELQIM HASAN MURATI
SAMI VASIL PUKA
FERDINAND RAMAZAN YZEIRI
VASIL ZAKE BIBA
LULEZIM XHEVDET MURATI
SOKOL KURT HARARA
FISNIK KADRI LAMCJA
REZART QANI KUMRIJA
URIM DALIP SULMINA
QAMIL XHELO FYSHKU
REFIK NEZIR PISHA
PETRIT ISMAIL PISHA
JANI ZARIF TAFA
ERMAND QAZIM QOSJA
ANDREA FERIT SHKALLA
MITHAT RRAHMAN DUSHKU ETJ
SOKOL AGIM QOSJA
YLLI KADRI LAMCJA
RAMIZ MUSTAFA KORRA
ENDRI ARDHURIM SULANJAKU
MARLEN KOSTANDIN DAKA
EMIN XHEMAL PRECI
LUFTAR SEJDIN MUCA
ARIAN NAZIF POPA
GAZMIR SAMI PUKA
GJYRXHI VELI MUSAJ
LEONARD PULLUMB AHMETI
ILIR QEMAL MUCA
NIKOLIN SHABAN CANI
DURIM IBRAHIM DUSHKU
DRITAN SPIRO MYSTEQJA
JULJAN NIKOLL SOTA
VASIL DIÇ DAKA
FIQIRET DEMIR KARAJ
SKENDER KADRI BAJRAMI
JORGJI VASIL PUKA
ELTON QEMAL MUCA
VASIL JANI TOLLUMI
KADRI AHEMT NERGJONI
MEHMET ALI ISUFI
IBRAHIM ELMAS DUSHKU
BAKI EMIN KASA ETJ
VASIL PETER LUTA
NAZIF MURAT MUCA
ALTIN KADRI CEKREZI
VASIL PETER BARDHI
STEFAN NASI RANXHA
MYSLIM ETHEM DEBROVA
LUZIM SEFER BODURRI
XHOVDET KADRI MOLI
FADIL QAZIM HARARI
URIM SHEFQET KULLOLLI
MURAT VELI AHMATI
KAMER MUSA KUQJA ETJ
ARBEN MEHMET ISUFI
PETRIT DALIP RUCI
GENTIAN HAXHI TASHI
MURAT VELI AHMATI
VALTER MARK BEZHANI
ROLAND OSMAN HYSA
SAMI RIZA SENJA
NOVRUZ DEMIR QOSJA
SPARTAK FADIL MOLI
FERDINANT RAMAZAN YZEIRI
KUJTIM HAXHI PEPA
JANI ILIA BEZHANI
PELLUMB DEMIR LAZI
ARDJAN SOKRAT CAKALLI
VLADIMIR HASAN MURATI
ERVIS LEFTER CEHU ETJ
ARBEN LUFTAR BICA
ARBEN FAJE KASA
FERIT KURT HARARA
DALLANDYSHE ALUSH QOSJA
ASTRIT RIZA PEPA
SHABAN ISLAM PRECI
ARDIAN STAVRI BICA
KOVI TOD SULONJAKU
BESIM QAMIL QEFI
TAULANT FATMIR CAKALLI
ELTON DHIMITER SHATI
DHIMITER LEFI SOLLAKU
GENTIAN QEMAL MURATI
KUJTIM HARUM TASHI ETJ
QANI SEJDIN MUCA
RAJMOND SPIRO SHATI
SKENDER XHEZO LATIFI
KOSTA SERAN BRAHO ETJ
EDVIN SKENDER AVDIU
PETER NIKOLL MIRAKU
FATOS CAUSH QOSJA
ARDJAN AHMET LULI
SEIT NEZIR SULA
BEKIM HYSEN KUMRIJA
SEFER MIFTAR BODURRI
ILIR ZALO KRYEMADHI
FLAMUR DEMIR BUZDRA
ARBEN HALIT DEBROVA
SHERIF BAJRAM NERGJONI
ELTON XHAFERR KRYEMADHI
GENTIAN AHMET LULI
ARTUR JANI CERRAGA
ENTELA MARKU QOSJA
GEZIM NEVRUZ GURABARDHI
ALEKSANDER HAJDAR GJYLA ETJ
HYSNI AQIF TAFANI
MONDI SHERIF DUSHKU
ENVER EMIN DUSHKU
ARJAN SEFER DUSHKU
SABRI SEFER DUSHKU
XHEVDET MYSLIM KRRUSA
GAZMIR SHERIF GURABARDHI
ALTIN STAVRI CAKALLI
ANDON MERKUR ZIU
DYLAVER XHEMALI GURABARDHI
TAULANT KODHEL LLAHA
HYSNI QAZIM HIDRI
BAJRAM SHERIF NERGJONI
IBRAHIM MESUT KASA
BUJAR ISMAIL ISUFI
NAIM MEHMET DUSHKU
SHERIF SELIM GURABARDHI
KLEDIS HYSEN CEKREZI
BASHKIM SABRI PLAKA
BESIM FAIK XHARDJA
HEKURAN SULE CEKREZI
NIKOLLA SIFI MIRAKU
SAIMIR RAMAZAN BODURRI
MITHAT RRAHMAN KYCYKU
LEONARD ALBERT MUSTEQJA
ILIR DALIP FYSHKU
KADRI SHABAN QOSJA
EDMOND DYLBER LUMSHI
RAMAZAN BAJRAM KACI
ELMAZ IBRAHIM DUSHKU
AGIM XHAVID LLESHI
SELIM EJUP RUCI ETJ
ARDIAN XHAVID LLESHI
EDMIR SHEFQET XHARDJA
MARKU KOVI SOLLAKU ETJ
HEDIJE ASIM POPA ETJ
HYSEN SHERIF KUMURIA
SERVET FAIK XHARDJA