Celebrities seen arriving at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California. Pictured: Diane Keaton,YG Ref: SPL5086991 060519 NON-EXCLUSIVE Picture by: Bauer-Griffin / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: 02 4399 8577 [email protected] World Rights

 

Aktorja e njohur, Diane Keaton ka treguar se s’ka dalë në një takim prej 35 vitesh. Në një intervistë për ‘InStyle’ 73-vjeçarja u pyet nëse burrat e ftojnë në takime dhe ajo u përgjigj duke qeshur, “kurrë, në rregull? Le ta sqarojmë që tani. Është me rëndësi,” tha Keaton. “S’kam dalë në një takim prej 35 vjetesh, ndoshta. Asnjë takim.”

Aktorja e shumë filma të njohur nuk u martua kurrë edhe pse përjetoi lidhje romantike me yje të tjerë të mëdhenj të Hollywood-it si Woody Allen, Jack Nicholson, Warren Beatty, Al Pacino etj. Së fundi, ajo tregon se burrat i ka pasur vetëm shokë dhe asgjë më shumë. “Kam shumë shokë,” tha ajo. “Shumë shokë, por asnjë takim”- përfundon 73-vjecarja.

(BalkanWeb)