Kjo është një histori e vitit 2020, në Shipëri.

Zef Ndue Marku, 75 vjeç, dhe bashkëshortja e tij Dava jetojnë të vetëm në fshatin Mollkuqe, më shumë se pesë orë larg Fushë Arrëzit.

Dy të moshuarit janë të vetmit që kanë mbetur në fshatin e braktisur prej gjithkujt. Ata jetojnë prej 30 vitesh pa energji elektrike, me dritën e Pishës, e pa kushtet më minimale.

Historinë e sjell gazetari Armir i cili është kujtuar që bashkë me bamirësin e zonës, Fran Gjoka, t’ua zbukurojnë disi festat dy të moshuarve përmes ndihmave me ushqime.

Më poshtë një kolazh fotosh që tregojnë shumë për jetën e dy të moshuarve!

80978765_10221223584439115_648127233734475776_o.jpg

80828019_10221223585399139_6726577680763846656_o.jpg

80538839_10221223586199159_3931608394128949248_o.jpg

81164397_10221223587359188_6983272349738991616_o.jpg

81377972_10221223588559218_6559954132457750528_o.jpg

80771623_10221223591519292_5206574723051290624_o.jpg

81272499_10221223593639345_2429452786467864576_o.jpg

81434247_10221223594839375_1190116819038371840_o.jpg