Kim Kardashian dhe motra e saj Kylie Jenner kanë marrë qendrën e vëmendjes në Instagram, por jo për mirë. Të dyja pozuan me veshje të njëjtë për të promovuar parfumin e ri dhe linjën kozmetike, por sytë e fansave shkuan më larg.

Në postimin e Instagramit të Kim Kardashian, vihet re se të dyja motrat kanë gjashtë gishta në këmbë. Pas kësaj nisën komentet: “Përse ju të dyja keni nga gjashtë gishta?”

“Kthehuni tek fotografia e 11 gushtit dhe ajo ka 5 gishta. Përse punoni kaq keq me editimin duke shtuar gishta.”

Një burim pranë Kim thotë se ato nuk kanë dështuar me fotoshopin, por imazhi është një iluzion optik që ka ngatërruar gjithë rrjetin.

/Ora News.tv/