IGJEUM, sqaron se lëkundja më e fundit është regjistruar është ajo e orës 07:43 me epiqendër në Gjiri i Lalëzit, në thellësi 3.2 km dhe me magnitudë 3.2.Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në vend, mbrëmjen e djeshme dhe mëngjesin e sotëm ka pasur 13 pasgoditjeIGJEUM, sqaron se lëkundja më e fundit është regjistruar është ajo e orës 07:43 me epiqendër në Gjiri i Lalëzit, në thellësi 3.2 km dhe me magnitude 3.2Sipas IGJEUM ka pasur 1371 pasgoditje, ku më e madhja është me regjistruar në orën 23:41:34, me magnitudë 3.5 te shkalles Rihter, të gjitha të tjerat kanë qenë më të vogla.