Banoret e Bradasheshit, Shijoni dhe Balldrenit jane mbledhur para Rafinerise se bitumit dhe nenprodukteve te Naftes per te protestuar ndaj ndotjes qe kjo kompani shkakton ne mjedis qofte persa i perket shkarkimeve ne ajer ashtu edhe ne kanalet vaditese duke demtuar rende edhe bujqesine.

Protestes i eshte bashkuar deputeti i PS Taulant Balla i cili kerkoi monitorimet e kryera ne kete subjekt duke fajesuar gjithashtu Inspektoriatin e mjedisit i cili nuk ka bere detyres si duhet. Nje prej aksionereve te R.B.H Belin Halil Gashi u angazhua te nderprese punen dhe shkarkimet ne mjedis nderkoje qe do te punoje per hapjen e nje kanali per shkarkimet Kompania e rafinerise se Bitumit dhe nenprodukteve te naftes funksionin ne zonen e ish Kombinatit Metalurgjik prej 5 muajsh.

Read 29 times
Published in Aktualitet

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 77 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE