Është zbuluar se çfarë gjoksi duan meshkujt: Rezultati i hulumtimeve do të ju befasojë!

  • Sunday, Aug 13 2017

Duket se më gjokset e mëdha nuk janë më në modë.

Duke filluar kështu me hulumtimet nga një ueb pornografik, shihet se numri i meshkujve që kërkojnë femra me gjoks më të vogël është më i madh. Ky hulumtim është bërë në periudhë kohore prej 12 muajve, ndërsa kanë vërejtur se kërkesa për gjoks të madh është duke rëne, transmeton gazetametro.net Por prapë se prapë, gjokset e mëdha janë një ndër konceptet më të “nxehta” dhe më të kërkuara kur bëhet fjalë për gjokse femrash.T

rendi i gjokseve të vogël ndoshta ka filluar me të famshmen Kendall Jenner, e cila nuk mund të lavdërohet me gjoksin e begatshëm të sajën, prapë se prapë momentalisht ajo llogaritet si një ndër femrat më seksi në botë.

Tani është periudha ku asnjë femër nuk kompleksohet nëse i kanë të vogla apo të mëdha, të dy llojet janë “in” në ditën e sotme./gazetametro.net

Read 20 times
Published in Kuriozitete

Shperndaje Lajmin

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE