Vendi

Wednesday, Aug 16 2017

Një 63-vjeçar nga Vora është lënë në arrest me burg, pas denoncimit të djalit dhe nuses së tij për kryerjen e veprimeve të turpshme me mbesën. Djali pretendonte që i ati ka kryer veprime të turpshme me të bijën dy vite më parë, në 2015-ën, kur ata kishin ardhur me pushime.

Wednesday, Aug 16 2017

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit bën me dije se rreth 400 subjekte në zonat turistike, mes të cilave markete, restorante, “fast food” dhe pastiçeri kanë rezultuar jashtë kushteve higjieno-sanitare.

Wednesday, Aug 16 2017

Bashkia e Tiranës ka nisur punën për hapjen e themeleve të godinës së shkollës “Kosova” , e cila do të jetë katër herë më e madhe se sa ish-ndërtesa e mëparshme që u dogj për t’u shndërruar në pallat.

Wednesday, Aug 16 2017

Kanali i hapur i ujërave të zeza që përshkon mes për mes zonën e Spitallës, është shqetësimi më i vogël për banorët krahasuar me ndotjen mjedisore që po u shkakton fabrika e përpunimit të peshkut.

Tuesday, Aug 15 2017

Kërkesa për rritjen e tarifave të ujit në Tiranë do të nisë të shqyrtohet në muajin shtator, ndërkohë që ky proces mund të kërkojë deri në 3 muaj kohë”.

Tuesday, Aug 15 2017

Një qytetar mjaft i zhgënjyer nga kushtet e turizmit në zonën e Thethit, ka dashur të ndajë me ne eksperiencën e tij mjaft negative. Ai rendit në vijim mjaft probleme që në fakt është turp që të ekzistojnë ende sot në vitin 2017.

Page 1 of 78

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 30 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE