Ekonomi

Wednesday, Aug 16 2017

Sa më shumë një vend të shpenzojë për shëndetësinë, aq më shumë jetojnë njerëzit, por me sa duket Shtetet e Bashkuara dhe Shqipëria e rrëzojnë këtë mit.

Wednesday, Aug 16 2017

Kompensim në të holla dhe kompensim fizik, apo edhe raste ku këto dy skema ‘tradicionale’ mund të aplikohen të kombinuara. Janë këto tre mundësitë e zgjedhjes për pronarët që janë njohur me masën e përfitimit.

Tuesday, Aug 15 2017

Për shkak të konservatorizmit apo dhe rrethanave të tjera specifike të kohëve të sotshme, Shqipëria është në mesin e vendeve europiane me numrin më të ulët të familjeve që nuk kanë banesë në pronësi. Baza e të dhënave të BE-së në lidhje me strehimin tregon se vendet ish-komuniste ku përfshihet edhe Shqipëria, trashëguan banesa në pronësi për shkak të çmimeve të ulëta me të cilat i privatizuan ato gjatë rënies së sistemit.

Monday, Aug 14 2017

Ulja e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar për sektorin e turizmit nuk solli çmime më të lira për qytetarët. Përfundimi konfirmohet nga Instituti i Statistikave

Monday, Aug 14 2017

Trashëgimtarët e ish-të dënuarve politikë duhet të plotësojnë dosjet brenda këtij muaji, në të kundërt humbasin këstin e dytë të dëmshpërblimit.

Sunday, Aug 13 2017

Kursi zyrtar i këmbimit të monedhave të huaja përkundrejt monedhës vendase lekut, sipas Bankës së Shqipërisë, është si më poshtë për sot, dt. 13 gusht 2017.

Page 1 of 77

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 18 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE