Ekonomi

Friday, Oct 20 2017

Greqia është shndërruar në një parajsë fiskale për zyrtarët e korruptuar të Shqipërisë. Lajmi konfirmohet nga Ministria greke e Financave.

Friday, Oct 20 2017

Qeveria shqiptare do të garantojë kredinë që Operatori i Sistemit të Transmetimit do të marrë nga KfW gjermane për ndërtimin e linjës 400 kilovolt Shqipëri-Maqedoni.

Friday, Oct 20 2017

Për vitin 2018 nuk parashikohen politika të reja për rritje të ndjeshme të pagave dhe pensioneve.

Friday, Oct 20 2017

Qeveria shqiptare parashikon më shumë investime në këtë mandat të dytë. Sipas treguesve të buxhetit parashikohet një rrijte e shpenzimeve kapitale me rreth 11.8 miliard lekë për vitin e arsdhshëm në krahasim me 2017.

Friday, Oct 20 2017

Agjencia e Trajtimit të Pronave, e cila ka marrë në shqyrtim dosjet me aplikimet e viteve 1996-1997, është drejt fundit të përpunimit të rezultateve me vendimet financiare përkatëse.

Thursday, Oct 19 2017

30 miliardë lekë më shumë të ardhura nga taksat dhe tatimet parashikohen në buxhetin e vitit 2018 nga viti aktual.

Page 1 of 90

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 78 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE