NEWS FLASH
Dua Lipa edhe modele! - Friday, 22 September 2017 15:55
Në shtrat me Kendall Jenner - Friday, 22 September 2017 15:54
FIA miraton: Skuadrat e F1 me sistemin “Halo” - Friday, 22 September 2017 15:54
“Arena”, Duka: Gati në fund të 2018 - Friday, 22 September 2017 15:53

ELBASANI SOT

Friday, Sep 22 2017

35 fëmijë të Bradasheshit prej një jave nuk shkojnë në shkollë dhe shkak për këtë është bërë mungesa e transportit. Shkolla është gati 5 km larg dhe transporti urban deri një vit më parë për këta nxënës ka qenë falas.

Friday, Sep 22 2017

Qindra nxënës, të rinj e qytetarë të Elbasanit ju bashkuan nismës "Dita pa Makina", një aktivitet i cili synon uljen e nivelit të ndotjes në qytet.

Thursday, Sep 21 2017

Bashkia e Elbasanit, duke synuar përmirsimin dhe mirëfunksjonimin e shërbimit me ujë të pijshëm në të gjithë zonat që janë në administrimin e saj, ka miratuar bashkimin e ndërrmarrjeve të ujsjellsave në një të vetme.

Thursday, Sep 21 2017

Prezenca e OKB në vendin tonë ështe ndalur në qytetin e Elbasanit, për të diskutuar rreth Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm Elbasan 2030.

Thursday, Sep 21 2017

Një 31 vjecar i cili vuan dënimin në Kosovë të Madhe është arrestuar sërisht por këtë herë brenda ambjenteve të burgut.

Wednesday, Sep 20 2017

Forumi I Gruas Elbasan në bashkëpunim me Agjensinë e Kombeve të Bashkuar ka organizuar një takim me nxënësit e shkollës Luigj Gurakuqi.Nën moton ‘’ Objektivat e zhvillimit të qëndrueshëm ‘’ ky takim konsistoi në dy pika kryesore Demokracinë dhe Barazinë Gjinore.

Page 1 of 234

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 40 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE