Kasandra’ është një nga telenovelat që ka mbërthyer para ekraneve gjithë publikun shqiptar.

Aktorja Coraima Torres, që luante rolin e Kasandrës bëri për vete audincat me pamjen e saj mahnitëse.

Ndonëse vitet kanë kaluar dhe tashmë është 44 vjeçe, aktorja vazhdon që ta ruajë freskinë e saj rinore.

Torres ka publikuar fotografi në rrjetin social Instagram me bikini ku tregon format e saj trupore të tonifikuara.

Ajo mbetet po aq e bukur sa e mbajmë mend edhe ne.