Kaq shumë është plakur “Lukasi”
Kaq shumë është plakur “Lukasi”

Emri i tij i vërtet është Murillo Benicio.

Megjithatë, të gjithë ju e njihmi me rolin e “Lukasit” nga serili i famshëm “Kloni”, transmeton Gazeta Express.

Ky serial i cili u shfaq shumë vite më parë, arriti të bëhet një ndër serialet më të shikuara në vend.

Natyrisht gjithmonë vëmendjen më të madhe e kanë personazhet kryesore.

I tillë ishte edhe Lukasi i cili rrëmbeu zemrat e shumë fansave me rolin e tij.

Por, ka shumë vjet që ky serial është shfaqur dhe që nga ajo kohë, aktorët kanë ndryshuar shumë në pamjen e tyre.

Lukasi tani normalisht duket më i moshuar.