Këngëtari  i grupit me famë botëror Rolling Stone ka krijuar një romacë të re me një vajzë 52 vite më të vogël.

74-vjeçari është fotografuar me producenten joshëse Noor Alfallah në Paris.  Jagger po hynte në makinë ndërsa 22-vjeçarja po e ndiqte pas e veshur me fund të shkurtër, çizme të gjatë dhe xhaketë lëkure të zezë.

Çifi mendohet se janë njohur nga shoku i tyre i përbashkët dhe ylli i Hollywood Brett Ratner.