Ylli i Hollywood Angelina Jolie gjatë gjithë suksesit të saj në karrierë ka mbetur e përkushtuar ndaj përpjekjeve të saj humanitare dhe shpreson që pasionin e saj për humanizëm t’ia përcjellë edhe vajzave të saj.

“Unë i them vajzave të mia se ajo çfarë ju veçon është ajo që ju jeni të gatshme të bëni për të tjerët. Çdokush mund të vesh një fustan dhe të bëjë make up. Është mendja juaj ajo që do t’ju karakterizojë,”-tha Jolie për Elle’s March. “Zbuloni kush jeni, çfarë mendoni dhe çfarë jeni. Luftoni për të tjerët që të kenë të njëjtat liri. Një jetë në shërbim ia vlen ta jetosh.”

Dy vajzat e saj Shiloh, 11 vjeç dhe Vivienne, 9 vjeç u bashkun me aktorin për fotot e revistës.

Jolie është gjithashtu nënë e Knox, 9 vjeç; Zahara, 13 vjeç; Pax, 14 vjeç and Maddox, 16.

Jolie ka punuar për shumë vite për të arritur të drejtat e grave në një shkallë globale dhe ka mbështetur parandalimin e dhunës seksuale në Iniciativën e Konfliktit në qershor 2012.

/Ora News.tv