Kodiku i Manastirit të Shen Gjon Vladimirit (1835-1907)

The Codex of the Monastery of Saint Joan Vladimir (1835-1907)

Nje perzgjedhje nga përmbajtja e Kodikut të Manastirit të Shijonit perkthyer nga greqishtja, në shqip dhe anglisht nga studiuesi Andre Llukani. Mund ta lexoni ne faqen e ADE nepermjet shfletuesit ne PDF.

(dhene për ADE nga autori)

Arkivi Digjital Elbasan