Bashkia e Elbasanit duket se ka përgatitur gjithçka dhe është gati të presë vogëlusheët e kopshtëve. Në një postim në rrejetet sociale kjo bashki është shprehur se janë përgatitur, dhe se kompshtet janmë më të bukur.

Ja postimi i plotë:

”Ejjjjjj vogëlushë  👭 ne jemi gati….
kopshtet 🏡tona janë bërë shumë të bukura 🌺…
A jeni edhe ju gati të nisim një tjetër vit plot aventura 🎡lojëra 🎠dhe dije  📚pafund????
Ju mirëpresim……!!! 🤗 🤗”