Më në fund, janë krijuar këpucët e përshtatshme për mjekët dhe infermierët që qëndrojnë më shumë se 8 orë në punë.

Këpucët quhen “Air Zoom Pulse” dhe janë elastike e të lehta, të përshtatshme për ditët e ngarkuara.

Për to ka menduar firma Nike, e cila thotë se i krijoi këpucët për heronjtë e jetës së përditshme.

Mendohet se do dalin në treg muajin e ardhshëm dhe cmimi i tyre nuk dihet, por mund të arrijë deri në 100 paund.

/Ora News.tv/