Ditën e sotme, kryeministri Edi Rama e ka nisur me një lajm të mirë për qytetarët e Fierit dhe me një dozë ironie për Sali Berishën.

Mesazhi i Rames 

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këtë projekt të Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane, që nis zbatimin së shpejti për ta kthyer qendrën e Fierit nga një parking të ndotur në një hapësirë të re publike, si edhe lumin Gjanica nga “Lana e Dytë” e Saliut të Parë, në pjesë integrale të qendrës së re të qytetit të rilindur, ju uroj një javë të mbarë.

Elbasani News