Duke folur ne mbledhjen e jashtezakonshme te Qeverise, mengjesin e sotem, Rama ka thene se lajmet e rreme dhe qe perhapin panik ne situate te jashtezakonshme do te jene te superdenueshme. rama

“Eshte e demueshme shpifja dhe do te jete e superdenueshme ne situate te jashtezakonshme. Lajmet e rreme dhe lodrat mediatike ne sitata si kjo qe kaluam jane kriminale. Mjafton rasti i Durresit, nje lajm kriminal i shperndare se po bie spitali i Durresit solli nje te vdekur e pa llogaritur kaosin e te plagosurit ne perpjekjen per te ilkur nga spitali, kur lajmi se po shembej spitali kur spitali nuk kishte asgje”- tha ai.