Manushi Chhillar kurorëzohet Miss Bota 2017
Manushi Chhillar kurorëzohet Miss Bota 2017

20 vjeçarja nga India Manushi Chhillar është kurorëzuar si Miss Bota 2017 në ceremoninë e organizuar në Kinë.

Chhillar i sjell këtë titull vendit të saj 17 vjet pasi një përfaqësuese indiane mori këtë titull.

Manushi Chhillar është studente mjekësie nga Haryana dhe në top pesëshe mundi vajzat nga Anglia, Franca, Kenia dhe Meksika.