Nëna e katër fëmijevë të mitur dhe dy gjyshërit e tyre janë arrestuar sepse mbanin të mbyllur në kafaz druri fëmijët.

Pamela Deloris Bond, 66 vjeç, James H. Bond, 69 vjeç dhe Kylla Michelle Mann, 30 vjeç, janë arrestuar në Stacionin Smiths, një qytet i vogël afër kufirit Alabama-Georgia. Hetuesit gjetën katër fëmijë, të moshës 11, 10, 4 dhe tre vjeç në shtëpinë e Smiths Station, pasi u njoftuan për abuzim të mundshëm të fëmijëve.

Ata zbuluan gjithashtu dy kafaze druri me bravë, të cilat dyshet se përdoreshin për të mbyllur fëmijët.

Zyra e sherifit lëshoi ​​një foto ku dukej një kafaz prej druri në formë me dyshek dhe batanije brenda.

Kishte një kapak, që dukej se hapet dhe mbyllet.

Një foto tjetër tregoi një krevat fëmijësh me një kapak të ngjashëm prej druri i lidhur. Hetuesit thanë se një fëmijë 8 muajsh gjithashtu jetonte në shtëpi.

Të pesë fëmijët janë vendosur në kujdestari të Departamentit të Shtetit të Burimeve Njerëzore.

Sherifi i Qarkut Lee Jay Jones njoftoi arrestimet të Mërkurën.

Të dyshuarit janë akuzuar për për abuzim të rëndë të fëmijëve më pak se 6 vjeç dhe dy akuza të rrezikimit të tyre.